PályázatokOnline oldalunk A Porcelánszív Irodalmi Folyóirat rovatai rendszeres ritmusban váltják egymást az oldalon.
Szerkesztői örömmel várnak minden hozzánk eljuttatott művet, mely lektoraink és korrektoraink segítő kezein át a megfelelő rovatokba kerülnek.Rovataink

Szépirodalom – a klasszikus hagyományokat követő, komolyabb tartalmú versek és prózák, mindazoknak, akik valódi értékeket keresnek.

Árnyak hangja – itt találhatóak a populáris irodalom homályba burkolt alkotásai, a sötétebb irodalom kedvelői számára. Ez a fantázia birodalma.

Japán tekercsek – Japán témájú, illetve japán szerzők írásai, illetve ehhez kapcsolódó cikkek és írások. Igazi gyöngyszemek a téma kedvelőinek, és az érdeklődőknek.

Gyereksarok – mondókák, gyerekversek, mesék a legkisebb korosztálytól kezdve mindenkinek, aki még élvezni tudja a varázslatot.


Kiadványaink


Rendszeres gyakorisággal szerkesztünk és teszünk közzé az oldalon PDF formátumban, ingyenesen letölthető anyagokat. Ezek általában a karácsonyi időszak projektjei, illetve a 2017 őszén induló írói játékunk nyertes alkotásainak gyűjteménye.

Hamarosan érkezik a Porcelánszív első nagy pályázata, melynek keretében, a nyertes alkotásokból könyv formátumú kiadványt készítünk!
A részletekért érdemes figyelni a Porcelánszív főoldalát, és Facebook oldalunkat!


Bárki, aki szívesen látná viszont nálunk alkotását, keressen minket!
info@porcelansziv.hu